torsdag 27 augusti 2015

Ullared trip

Vart ska man börja.I Tisdags åkte vi till Ullared och galet nog körde vi fel för det finns tydligen två danska vägen.Vi kom fram till slut efter kört en timme helt fel.Vi åkte från Norrköping 07.30 och kom fram till Ullared 12.40.Nåt som ska ta lite mer än tre timmar tog betydligt längre tid.
När vi väl kom fram var vi redan trötta men vi var redo för Gekås shopping.
Tog ett par timmar och kl 19.00 var vi färdiga,tills vi packade bilen för att sen åka in till incheckning då vi skulle sova över där i en stuga.De var mysig stuga men nackdelen var att man skulle få sova på soffan som var hur obekväm som helst och inga lakan så de var inte så fräscht.
Dagen efter gick vi upp vid 08,åt frukost och sen städade efter oss så checkade vi ut och sen drog vi till ullared igen för att kolla utbudet runt om.Vi hittade gymnastikskor till sonen och han blev glad.
Men mer än så blev det inte så vi gick in i ullared igen och handlade för typ 300kr.
Sen så åt vi asiatisk buffe,supergott var det.Efter det var vi klara för avfärd men vi kom till Jönköping för att hälsa på en vän,vi blev kvar tre timmar så vi åkte därifrån vid 20.30 och kom hem vid 22.
Då var vi helt slut,barnen sov i bilen.Så vi drog oss ut och bärde barnen och la oss direkt.
Så trötta var vi.I dag kände man sig helt slut,har packat upp det vi köpte.Det blev kläder till maken,barnen men mestadels var det vanliga saker som var billigare där som bakplåtspapper och såna saker.

Inga kommentarer: