torsdag 5 juni 2014

BabyDan Angel set

Det som skulle göra att vi andas ut och kan lugna ner våra nerver är en matstol till Felicia och ännu har vi ingen dels för att ekonomin stoppar det.Med en inkomst gör det inte lätt och då måste man räkna och hålla hårt på pengarna så vi klarar oss med mat,hyra mm.
Så vi är med och tävlar om denna fina matstol som skulle bli så perfekt här hemma hos oss och underlätta enormt.
Jag pratar om Angel matstol från Baby Dan och det som är så bra med denna är att det är 3produkter i 1 så den kan användas från nyfödd till det är upp till skolåldern med funktioner vagga,matstol och en babysitter.
De är i 3 olika delar och de är Angel Nest,Angel Rest & Angel Feast som kan enkelt klickas på benställningen.De kan enkelt och smidigt fällas ihop separat,perfekt då man ska resa eller då de inte behövs längre så tar man undan delarna en del för var gång barnet behöver ändra behoven.
Älskar stolar som kan erbjuda mer än en sak för då kan man kombinera redan från små barns åldern och som kan även passa den äldres behov.

Angel Nest: Är en barnsäng där barnet kan sova tryggt i och med lifthandtag så man kan ta med sig på resan och fälla ihop benställningen.

Angel Rest: Är babysitter där barnet kan sitta med till bords och råkar barnet somna så går de lätt och ändra till liggläge så här blir de inga stelna nackar.

Angel Feast:Är stolen där barnet sitter och äter sina mål och växer med barnet.Sitsen kan man enkelt
vända 180grader beroende om man vill använda fotstödet eller ej.
Perfekt för denna stol kan därmed passa flera barn utan att behöva ändra något på stolen med skruvar och verktyg.Bygeln kan oxå enkelt tas bort och sätta på utan några verktyg.

Med andra ord verkar denna matstol/vagga/babysitter helt otrolig stol och något vi skulle verkligen behöva till vår prinsessa Felicia.
Är du oxå intresserad av stolen så in hit och läs mer och bli förälskad
http://www.jollyroom.se/produkter/babydan-angel-komplett-set


Bild lånad från www.jollyroom.se

Inga kommentarer: