tisdag 27 maj 2014

Wigglekart Deluxe

De här  paketet har vi fått vänta på ett bra tag men de var det så värt.
När sonen fick syn på kartongen så visste han att de var till honom då jag sagt att ett stort paket ska komma till honom och jösses vad glad han blev så de var bara och sätta igång.Vi kollade på videon först för att se hur man skulle gå tillväga och de var lite knepigt men de gick tillslut med lite hjälp.
Vilken grej,är riktigt imponerad av bilen och sonen har lekt med den varje dag.Svår och släppa och ja ibland vill han inte ens gå till dagis,så poppis har den blivit här.
Det som är så häftigt med den här wigglekart är att när man ska ta sig fram så vrider man bara på ratten fram och tillbaka.Wigglekart bilen rör sig då framåt med hjälp av friktion,centrifugalkraft och inre energi.Men man kan lika väl använda sina fötter och ja vuxna kan oxå åka på denna.Maxvikten är på 100kg.Maken invigde den oxå och de syndes att han hade lika roligt.Han blev som barn på nytt.
Riktig häftig bil och nog mångas drömmar att få en sån.
Vi valde Wigglekart Deluxe då de har gummihjul som gör det mycket enklare att ta sig fram, tystlåten och snäll mot golven.Inga svarta märken här inte.Och den kan även användas utomhus.
Dessa finns i flera färger och själv blev jag förtjust i den rosa men Franko skakade på huvudet.Han ville ha den limegröna och det klart att han fick bestämma.
Vill du också köpa en sådan så måste du kolla in http://www.wigglekart.se/  Just nu är det Fraktfritt månaden ut.
Ju fler du köper desto bättre pris.Perfekt till present eller varför inte dela med dig med grannar/släkt/vänner.
Tack så jättemycket till alla på Wigglekart som gjorde detta möjligt.


Inga kommentarer: